Să încerci să-ți construiești o casă de la zero poate fi o bătaie de cap. Toate drumurile făcute și alergătura după materiale de construcții sunt într-adevăr obositoare. Din fericire, nu trebuie să vă descurajați sau să uitați pentru ce vă zbateți atât. Rezultatul va fi mulțumitor pe măsură.


Fiind în prezent pe pas de mutare, pot spune că există un motiv pentru care mă pot bucura că s-a mai amânat termenul în care apartamentul va fi gata. Este greu, obositor și îți consumă ceva timp procesul de amenajare. Drumurile pe care trebuie să le faci pentru a-ți alege finisajele dorite, transportarea materialelor până acasă și căutarea unor specialiști care te pot sfătui în legătură cu ce să alegi. Din fericire nu va mai fi nevoie.

Vindem-ieftin.ro este un concept unic în România. O casă de comenzi ce oferă o mulțime de avantaje precum: consiliere gratuită, puteți cumpăra totul dintr-un singur loc, economisiți timp și bani, marfa se livrează direct de la producător, etc. Dar pe lângă toate astea, cum ar fi să mai și câștigați bani în urma unei comenzi? Ei bine…

Filmează descărcarea comenzii livrate și primești 100 Lei!

Procedura este simplă: tot ce trebuie să faci este să filmezi descărcarea comenzii și să lași o recenzie video pe pagină. Distribui clipul pe facebook iar apoi primești 100 lei. Pentru mai multe detalii și informații v-aș recomanda să accesați direct site-ul lor. Tot acolo puteți vedea și video-urile încărcate de alți clienți.

„Observații:

  • Campania este valabilă pentru orice comandă indiferent de valoarea ei.

  • Campania se aplică comenzilor online atât pentru persoanele fizice cât și pentru reprezentanții persoanelor juridice.

  • Această campanie nu se aplică și pentru completările de comandă.

  • Ne rezervăm dreptul de a edita și modifica video-ul pentru a elimina sau adăuga anumite elemente.”

– Vindem-Ieftin.ro


Haideți să facem un exercițiu de imaginație. Să spunem că vă construiți o casă. După terminarea ei desigur că trebuie să treceți la finisajele interioare. Cam cât timp v-ar lua să vă decideți ce gresie și faianță vă doriți? Câte drumuri ar trebui să faceți pentru a le găsi pe cele potrivite? Ei bine, Vindem-Ieftin.ro au o gamă variată de produse, așa că eu nu mi-aș face griji că nu voi găsi ceva pe placul meu.

Bineînțeles că atunci când ne mutăm, tindem să exagerăm puțin, însă știi cum se spune: „Întinde-te numai cât ți-e plapuma”. Dar dacă exagerările acelea ar putea deveni realitate? Fiind vorba despre locul din care putem cumpăra cele mai ieftine materiale de pe piață, parcă toate acele vise nu mai par atât de imposibil de realizat. Cu ajutorul consultanților Vindem-Ieftin.ro, nu îmi voi pune problema că nu am ales ce trebuie.

Desigur, putem vorbi și de lucruri mai complicate decât alegerea gresiei. Putem vorbi despre construirea casei în sine și alegerea materialelor. Știm cu toții că nu este un proces simplu și nici ieftin, așa că eu consider oportunitatea de a primi toate materialele direct acasă și consilierea gratuită foarte utile. Pe Vindem-Ieftin.ro găsim materiale de constricții de orice tip, la un preț cu 10-15% mai ieftin decât în alte părți și foarte important este și respectul pe care l-au dovedit de-a lungul timpului pentru clienții lor. În plus, livrarea se face în 3 zile oriunde în țară.

Cu toții suntem în căutarea celor mai mici prețuri. În special când este vorba despre o investiție de viitor, dar foarte importantă este calitatea bunului pe care dăm niște bani frumoși. Până la urmă, ban pe ban se face, așa că profitați de oportunitățile ieșite în cale.


Dacă nu aveți încredere în ce scriu eu, pentru că așa cum am spus sunt o viitoare cumpărătoare, puteți oricând accesa recenziile clienților care au cumpărat deja și care au și primit cei 100 lei promiși. Nu aveți nimic de pierdut.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introduceţi numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.