O lume a tehnologiei în continuă dezvoltare, în care, încet-încet, totul devine posibil. Când eram mică, îmi plăceau lucrurile personalizate, însă nu găseai pe toate drumurile servicii de acest gen. Acum, odată cu evoluția și revelația umană, am ajuns în stadiul în care să putem face asta acasă. Să gravăm obiecte de la distanță, chiar de pe telefonul mobil.


Deși în general un astfel de aparat este destinat firmelor, mi se pare interesantă ideea de a-ți personaliza lucrurile din confortul casei. Mi-aș dori să posed un asemenea aparat, pentru simplul fapt că mă liniștesc lucrurile precise. Nu cred că m-aș sătura să privesc procesul de gravare. Desigur, referindu-ne la modelul BML-FC, care, datorită formei compacte, permite așezarea acestuia pe birou. Acesta ar fi un model cu care poți marca atât bijuterii, cât și brelocuri sau alte obiecte micuțe.

Sursa: Unsplash

Bine, poate că „acasă” este un scenariu exagerat dacă vorbim despre gravat mobilă. Nu cred că într-un apartament de 2 camere s-ar încadra prea bine gravatorul. Asta dacă nu cumva l-aș putea folosi pe post de masă. Sau poate l-aș putea pune într-un garaj (dacă aș avea unul).

Eu, însă, vreau totul sau nimic. M-aș asigura probabil că am atât un BCL-1630B cât și un BML-FC dacă îmi permite spațiul. Poate că nu ați înțeles nimic din ce v-am spus până acum și vă întrebați: „În ce limbă scrie duduia asta?!” Păi nu una străină, ca să fiu sinceră. Vorbesc despre gravatoarele cu laser Bodor.

Nu știu voi ce credeți, însă eu una mă consider foarte simpatică uneori. Cât de „tare” ar fi să-mi pot grava „moaca” pe orice prind, în orice moment al zilei?! Dar si mai „tare” ar fi să îți poți grava spre exemplu… ușile din casă. Dar stai..chiar poți. Cu gravatorul laser de tip flatbed, BCL-1064B. Este un gravator laser de dimensiuni foarte mari, ce permite prelucrarea unor obiecte de dimensiuni mari și foarte mari.


„Iată, pe scurt, câteva din caracteristicle definitorii ale acestui gravator laser CO2:

  • Conexiune USB și Wi-Fi;
  • Plug-In pentru COREL DRAW și AUTOCAD (max. 2015). Puteți trimite joburi către gravator direct din programul de grafică;
  • structură solidă construită din traverse tubulare cu profil pătrat;
  • motoare cu pas de precizie mare cu trei faze;
   componente Omron (Japonia) de cea mai bună calitate;
  • rulmenți liniari pentru axele X și Y care elimină abaterile imperceptibile date de vibrațiile motoarelor sau de curele;
  • curele “Made in Taiwan” foarte stabile și ușor de întreținut;
  • software avansat gândit pentru prelucrări în serie mare;
  • opțional masă de tăiat tip fagure, ideala pentru tăiere de plexiglas, lemn, etc.;
  • include sistem de aer comprimat pentru curățarea materialelor prelucrate;
  • include răcitor de apă industrial pentru răcirea optimă a tubului laser.”

   -spun cei de la Bodor


Am mai menționat în articolele anterioare că sunt pe pas de mutare și mi-aș dori ca noul meu apartament să fi pe cât mai personalizat și unic cu putință. Mi se pare o idee genială să poți grava modelele dorite pe aproape orice suprafață, într-un mod cum nu se poate mai comod. Datorită tehnologiei Wi-Fi inclusă, aparatul nu are nevoie de fir, făcând utilizarea lui foarte simplă. Poate fi folosit inclusiv cu ajutorul unei aplicații pe telefon.

Sursa: Pexels

Dacă vă doriți unul dar totuși sunteți în dubiu, nu vă faceți probleme. Bodor este furnizor pentru Colop România. Aceasta este cea mai mare firmă de distribuţie în domeniul ştampilelor în România, având o experienţă de peste 10 ani. Este exact acel mare plus de încredere necesar potențialilor clienți.


Nefiind vorba de o investiție utilă în cazul unei persoane fizice (să fim serioși, câte lucruri să ai să le gravezi pe toate), nu cred că e necesară posesia unui astfel de aparat. Daca totuși vă doriți cu adevărat, puteți cere o ofertă celor de la Bodor. Cu siguranță vă vor ajuta să găsiți modelul ideal nevoilor voastre. Cât despre afacerile de profil, vă invit să aruncați un ochi pe site-ul lor. Sigur veți găsi ceea ce vă interesează.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introduceţi numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.