În general sunt pro-salate, pro-sport, pro-stil de viață sănătos. Totuși, există un subiect care cred că trebuie dezbătut. Un subiect care se află pe buzele tuturor atunci când mergem la un local sau când ne este lene să gătim. Pizza. Un subiect controversat, discutat de oameni cu același patos cu care povestesc despre politică sau echipa preferată de fotbal. Este un fenomen internațional de care ne putem bucura cu toții.


O formă de manifestare indirectă. Un fel de a spune „mulțumesc!”. Un mod prin care să-ți ceri iertare. Un singur cuvânt, multe întrebuințări: pizza.

Din punct de vedere al sănătății, mă credeți sau nu, eu nu consider pizza o mâncare nocivă. La urma urmei, conține toate cele patru grupe alimentare de bază: carne, lactate, legume și făinoase. Sigur că nu va ajuta la slăbit, însă, orice om merită să se răsfețe puțin. Cred că a devenit un reflex ca atunci când cineva întreabă: „Care este mâncarea ta preferată”, eu să răspund „pizza”, fără să mă gândesc că poate, în acel moment, poftesc la mămăligă. Nu cred că sunt singura și refuz să cred asta.

Alegerea unei pizze favorite, poate pune în încurcătură chiar și cele mai luminate minți, sau cele mai categorice caractere. Nu există pizza perfectă, nu există pizza imperfectă. Și mai ales, nu cred că există pizza preferată, poate doar lenea de a încerca ceva nou. Lenea mă descrie pe mine și pierd din cauza asta. Am pățit-o chiar ieri.

În general mă feresc să încerc lucruri noi dacă nu sunt împinsă de la spate. Am decis să mănânc o pizza în familie și „O, Doamne!” ce bine am făcut. Nu sunt pretențioasă la mâncare, dar pot spune că m-am săturat de gustul mâncării. Am senzația că toată viața mea mănânc aceleași feluri de mâncare: aceiași cartofi prăjiți, aceeași shaorma, aceeași pizza. Și așa este. Nu schimb niciodată gustul, din frica de a nu fi dezamăgită. Dar, să o luăm cu începutul.

Am spus deja că m-am decis să petrec timp în familie, în compania unor felii de pizza. Dar cum suntem destul de comozi, nu am avut chef să ieșim din casă, așa că ne-am hotărât să comandăm la domiciliu. Am decis să încercăm o pizzerie de la care nu mai mâncasem până acum. Una foarte aproape de casă. Dodo Pizza.

O să deviez puțin de la subiect și o să vorbesc despre livrarea la domiciliu și comenzile online. Nu obișnuiesc să ies prea des și nici nu îmi place să mănânc înconjurată de oameni sau să mă deplasez într-un anume punct pentru a-mi ridica mâncarea. Internetul a devenit o influență foarte mare asupra multor domenii, inclusiv al mâncării. Ce poate fi mai frumos decât gândul că între tine și mâncarea ta este o distanță de câteva click-uri?!

Pizza Dracula
Pizza BBQ
Pizza Rustică

După lungi dezbateri despre ce pizza ar trebui să comandăm, am decis să mergem pe o pizza rustică, o Dracula și, ca surpriză, am avut parte de o pizza BBQ gratuită (lucru îmbucurător pentru că ADOR sosul BBQ, însă nu m-am îndurat să o încerc). Procesul de a comanda a fost foarte simplu. Marea mirare a fost ca după încheierea procesului de plată, să ne apară pe ecran bucătăria pizzeriei și am putut observa cum sunt pregătite cele trei minuni.

Lăsând comoditatea de a comanda pizza de acasă, pentru mine contează foarte mult timpul. Cu cât durata de livrare pizza este mai mare, cu atât șansele de a rămâne calmă sunt mai mici. Contează atât de mult, încât mă poate determina să nu mai mănânc niciodată din locul respectiv, indiferent de cât de bun este gustul mâncării. Am stat cu sufletul la gură urmărindu-l pe băiatul ce ne prepara pizza, cu un ochi la el și unul la ceas. În caz că nu știați, Dodo pizza vă oferă o pizza gratuită în cazul în care comanda nu ajunge în maximum 45 de minute. Așadar, aș minți dacă aș spune că de această dată nu mi-aș fi dorit să întâzie puțin. A ajuns din fericire (sau din păcate) cu 1 minut mai repede.

Trecând la prezentare, este una tare „mișto”. Pizzele vin în cutii galbene, vesele, cu mesaje haioase scrise pe margini. Au ajuns calde, numai bune de mâncat. Am decis să le încerc pe toate și bine am făcut. Blatul făcut exact cât trebuie, ingrediente exact cât trebuie și gust minunat.


În concluzie (și nu pentru că m-ar plăti cineva să spun asta), a fost cea mai bună pizza pe care am mâncat-o de mult timp. Pe lângă asta, un aspect extrem de important pe care nu l-am întâlnit până acum la o altă pizzerie, totul este deschis. Sunt total transparenți cu clienții lor, așa că oricine poate intra în bucătărie pentru a se asigura că ingredientele sunt de cea mai bună calitate. În plus, îți oferă orice informație de care ai nevoie pentru a-ți satisface curiozitațile legate de cheltuieli, cifre de afaceri, etc. Vă recomand să încercați și să profitați de ofertele lor.

ARTICOLE SIMILARE:
7 ținute folosindu-ne de blugii negri
Bursa Binelui sau cum să devenim mai buni
Rutina mea zilnică: natură vs. poluare
Asa DA - Asa NU: Trenduri care trebuie sa dispara
5 greșeli vestimentare la prima întâlnire și cum să le evităm
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introduceţi numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.