Cu toții știm ce este teama. Golul din stomac și fluturii care apar atunci când trebuie să luăm o decizie importantă. Frica însă poate fi uneori atât de puternică încât ne împiedică să ne atingem scopurile și ne face să renunțăm la visele noastre. Datorită fricii, poți da cu piciorul șansei vieții tale. Din fericire, fiind femei puternice, putem pune stăpânire pe acea frică și să o controlăm. Trebuie să învățăm să transformăm teama în energie și energia în success. Dar cum facem asta?


femei de succes

Uneori capacitățile noastre sunt limitate și nu ne putem ajuta întotdeauna singuri. Avem așadar nevoie de niște persoane mai experimentate, sau care se confruntă cu aceleași probleme ca și noi pentru a realiza unde greșim. Norocul nostru este că trăim într-o lume ce este într-o continuă dezvoltare și nu se mai pune problema de inegalitate între sexe. Cu acest prilej, să vă prezint un loc unde puteți cunoaște tipul acesta de femei, și unde puteți învăța ce înseamnă o femeie de carieră și mai important, cum ajungi și tu una: Conferinta “Femei de carieră – Leadership feminin“, ce va avea loc pe 4 octombrie 2018, în București.

“Dacă vrei să obții mai mult în carieră și business, folosește orice prilej pentru a învăța mai mult, pentru a interacționa cu alte femei de succes sau care au aceleași interese ca tine și fii la curent cu ceea ce se întâmplă în aceste domenii. Pentru a-ți veni în ajutor, organizăm încă din 2013 evenimente create pentru femeile care își doresc mai mult de la viață, mai mult succes și o viață mai bună.”-spun organizatorii evenimentului

femei de succes

Iată câteva dintre avantajele participării tale la această ediție a conferintei Femei de carieră – Leadership feminin:

  • Vei afla informații utile chiar de la femei care au reușit în carieră: antreprenoare și manageri de departamente, care s-au lovit de probleme pe care poate le-ai întâmpinat chiar tu și le-au găsit rezolvarea fie într-o corporație, fie în cadrul propriului business
  • Mediul în care se desfășoară evenimentul este unul prietenos, relaxat și antrenant
  • Poți cunoaște și alte femei care își doresc sau au deja o carieră de succes
  • Poți schimba idei și informații legate de carieră, business și nu numai cu celelalte participante la eveniment
  • Vei învăța mai multe despre branding personal, antreprenoriat și multe altele
  • Poți învăța lucruri de care chiar nu ai auzit până acum
  • Ai posibilitatea să faci rost de contacte utile, cum ar fi potențiali clienți sau parteneri

Dacă v-am trezit interesul, tot ce trebuie să faceți este să apăsați AICI, și să completați formularul de înscriere.


Data desfasurare:  4 octombrie 2018
Interval orar: 9.30-15.00
Locatie: Premier Palace Hotel & Spa, Bucuresti (Bulevardul Ghencea nr. 134, vizavi de stadionul Steaua). Detalii despre locatie gasesti pe premierpalace.ro.


Preturi:

Early Bird (la achizitionarea biletelor pana in data de 30 septembrie 2018): 87 lei/bilet sau 150 lei/2 bilete

Preturi luna octombrie: 99 lei/bilet sau 170 lei/2 bilete

Inscrie-te acum, locurile sunt limitate. 

14 COMENTARII

 1. Foarte interesant! Si util!
  Era cat p-aci sa ma inscriu cand mi-am dat seama ca la ora aceea sunt la birou. Uf… visez la ziua in care astfel de conferinte imi sunt accesibile la orice ora.
  Multumim pentru informatie!

 2. Mă consider genul de persoană, care se perfecționează continuu, de multe ori, fiind propriul meu autodidact. E util un astfel de curs, pentru a te ajuta să-ți găsești direcția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introduceţi numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.