Adăugăm la lista reducerilor prezentate anterior (pe care o puteți vedea AICI), mai multe magazine ce s-au hotărât să își încânte clienții cu oferte tentante.


  • Pentru că frumusețea exterioară nu este mereu suficientă iar aparențele nu sunt totul, este bine ca din când în când să încercăm să evadăm din lumea asta superficiala și să ne afundăm gândurile într-o lectură bună. Carturesti.ro ne-au pregătit o serie de cărți cu tematica Mister si Crima in stil Englezesc reduse cu -15% în perioada 17-31 mai. Produsele voastre preferate de la Moleskine sunt de asemenea reduse cu până la -50% în perioada 10-23 mai. Nu au uitat nici de fanii Comic Con, așa că vin cu o reducere de până la -20% la manga-uri, brelocuri, căni și multe altele.                                                                                                         Mai multe reduceri
  • Answear.ro serbează 7 ani de la înființare și vin cu o mulțime de oferte și reduceri. Puteți folosi codul “BDAY” pentru -25% discount la produsele cu preț întreg și -15% la cele de la sale. Aveți in plus -20% reducere la 2 tricouri achiziționate. Oferta o găsiți AICI. Livrarea este gratuită la comenzile de peste 100 lei iar dacă vă abonați la newsletter primiți 50 lei pe care îi puteți folosi la următoarea voastră comandă de peste 250 lei.

    Mai multe reduceri

  • Bogas.ro ne încântă cu prețuri incredibile la colecția primavară-vară. Stocurile sunt limitate, așa că ați face bine sa vă grăbiți.

Mai multe reduceri

  • Melimeloparis.ro oferă clienților săi un voucher țn valoare de 30 de lei cu care puteți achiziționa genți din categoria Exclusiv Online. Puteți solicita voucherul de AICI și este valabil până pe 31.05.2018.

Mai multe reduceri

Mai multe reduceri

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introduceţi numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.