Toxinele sunt peste tot. Sunt în mâncarea pe care o consumăm, în aerul pe care îl respirăm și în poluarea care ne inconjoară. Deși corpurile noastre lucrează constant la eliminarea acestor toxine, uneori nu strică un mic impuls.

Mulți dintre noi ne confruntăm cu probleme cauzate de toxinele din jurul nostru, însă există, din fericire, câteva modalități de a le combate pe o cale cât mai naturală.


detoxifierea tenuluiPrimele lucruri pe care trebuie să le luați în calcul sunt apa, apa și apa. Cu cât veți bea mai multă apa, cu atât pielea voastră va arată mai bine. Acest lucru se datorează faptului că lichidele vă ajută organismul să elimine deșeurile și ajută toate sistemele corpului să funcționeze mai bine. Dacă nu vă place apa simplă, puteți adaugă puțină zeamă de lămâie sau o felie de castravete în aceasta. Beți ceai verde cu lămaie sau ghimbir. Asta este, de asemenea, o modalitate foarte bună de a elimină o parte dintre toxine.

Dieta voastră conține destule fibre? Dacă nu, încercați să faceți o schimbare și să le adăugați în alimentația voastră zilnică. Fibrele sunt extraordinare, însă este importnt să vă mențineți și corpul în mișcare. Le puteți obține din nuci, fulgi de ovăz, müsli, etc.

detoxifierea tenului

Dacă vă place să vă machiați, puteți să încercați să abordați look-uri cât mai naturale, și să folosiți produse cu cât mai puține himicale. Produsele care includ parabeni, conservanți și substanțe chimice vor adăuga toxine în sistemul vostru. Puteți încerca să vă creați propriile creme cu uleiuri precum chia, ciulinul sau jojoba și adăugand uleiuri esențiale de detoxifiere cum ar fi arborele de ceai și eucalipt, pentru a vă face propriul detoxifiant chiar acasă.

detoxifierea tenuluiO metodă foarte eficienta este și baia de aburi. Este minunată pentru deschiderea porilor și curățarea acestora. Umpleți un vas cu apă fierbinte, în care puteți adăuga arome (musețel, lavandă, rozmarin, coji de portocală și scorțișoară, etc.). Puneți-vă un prosop pe cap și aplecați-vă peste vas astfel încât aburii să ajungă pe fața voastră. Faceți asta timp de 8-10 minute o dată la 2 săptămâni și veți vedea o îmbunătățire.


Toxinele sunt devină pentru roșeața pielii sau porțiunile uscate ale feței, dar, bineînțeles, există multe modalităti de a contracara efectele lor. Deși nu putem să scăpăm în totalitate de toxine, cu sigurantă putem face multe pentru a ne ajută corpul să le elimine cât mai repede posibil. Totul ține de dietă, exercițiu și, bineînțeles, apă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introduceţi numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.