Ce este un super-erou? Un om cu super-puteri. De ce ne-am dori să devenim unul? Toți am visat măcar odată că ne-am dori să fim ca ei, pentru că ar fi super. Dar ce ne-am face dacă ne-am trezi într-o dimineață în pielea Omului-Păiajen?


Sper totuși să se întâmple după lansarea filmului Spider-Man: Into The Spider-Verse, de pe 28 Decembrie 2018, un film pentru întreaga familie. Poate că Miles Morales, noul personaj principal din film (sau noul Om Păianjen, aș putea spune), mă va inspira puțin în legătură cu ce aș putea face.

Omul-Paianjen

După vizionarea trailer-ului am început să mă întreb: „Cum ar fi dacă aș trăi în pielea Omului-Păiajen”. Poate că el nu este definiția clasică a unui super-erou. Nu poate zbura și nici nu trage cu raze laser din ochi. Totuși, a salvat lumea de multe ori, așa că putem spune că și-a câștigat titlul.

Până acum, îmi era destul de clar că nu aș putea fi Omul Păianjen, având în vedere că există unul deja. Ei bine, lucrurile nu mai stau la fel. Lumea are parte acum de Oamenii-Păianjen. În România nu avem unul. Așa că, de ce să nu fiu chiar eu? De ce să îl lăsăm pe Dracula să devină cel mai cunoscut personaj fantastic din Țara noastră?

O zi în pielea Omului-Păianjen

Nu știu dacă aș fi chiar o eroină, însă aș putea fi măcar „super”. Nu știu dacă m-aș apuca să prind vreun răufăcător, însă, trebuie să recunosc că mereu am visat să o fac.

Omul-Paianjen
Sursa: Unsplash

Sperând că se va întâmpla într-o zi în care nu trebuie să mă duc la serviciu, dimineața ar începe normal: cafea, televizor, nimic interesant. Probabil ar dura ceva până să realizez că am căpătat super-puteri. Probabil că voi rupe robinetul de la baie când voi încerca să-i dau drumul.

Cu siguranță voi fi neîncrezătoare. După ce voi învăța cum să „împânzesc” casa, voi încerca ceva mai…extrem. Să văd dacă simțurile mele funcționează. Și cum altfel decât punându-mă în fața unei mașini, să închid ochii și să văd dacă simțurile mă ascultă. Dar, odată cu puterea, vin și responsabilități mari. Nu va fi suficient să sar din fața mașinilor, sau să trag cu pânză din încheieturi. Cu siguranță voi încerca să protejez persoanele dragi mie.

Probabil aș încerca să călătoresc cât mai mult și să vizitez cât mai multe locuri, fără să-mi fac griji în privința traficului. Aș putea să urc pe cea mai înaltă clădire și să privesc orașul. M-aș putea agăța de un avion și să „zbor” pe lângă el (bine, poate că asta nu ar fi posibil). Posibilitățile ar fi nenumărate pentru o singură zi.

Aș abuza pe cât ar fi posibil de puterile dobândite, pentru a simți că oportunitatea care mi-a fost oferită, nu a fost degeaba. Mi-aș dori să mă aflu în Japonia când acest lucru s-ar întâmpla. Sunt sigură că oamenii nu s-ar uita atât de ciudat la mine când m-aș legăna de pe o clădire pe alta.

Omul-Paianjen citind, Omul-Paianjen carte
Sursa: Unsplash

În realitate, probabil că mi-ar fi prea lene să salvez lumea sau să mă arunc de pe clădiri. Totuși, ar fi o putere folositoare atunci când uit telecomanda langă televizor, iar eu m-am tolănit deja în pat.

ARTICOLE SIMILARE:
5 greșeli vestimentare la prima întâlnire și cum să le evităm
Pune-ți amprenta pe lucrurile care contează
Visul American: Atunci și Acum
10 articole vestimentare necesare oricărei femei
Arta ingineriei imaginare: cum aș renova „Orășelul Copiilor”?!
Schimbă-ți casa cu mici detalii
Pentru și despre femeile de succes
Teama de dentiști? Schimbarea pleacă de la ei
Dreptul la vacanta: Amintiri din India
Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introduceţi numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.