Frumuseţe. Ce este frumusețea? O întrebare care le-a dat bătăi de cap filosofilor, observatorilor și înțelepților, încercând să ofere o definiție exactă. Dar frumusețea există atât independent cât și exclusiv în contradicție cu orice definiție care a fost folosită pentru a o defini. Afirmând cuvântul lui Confucius: “Frumusețea este în orice, însă nu toată lumea o poate vedea”.


Adesea, când vorbim despre frumusețe, tindem să ne imaginăm un stereotip de femeie tânără, slabă și cu ceva forme. Ăsta este un mod normal de gândire. Cu toate acestea, nu este în totalitate un adevăr. Frumusețea este profundă și dincolo de aparențe! Frumusețea nu se rezumă la exteriorul unei persoane, ci și la esența acestuia și modul de a fi. Frumusețea vine mai degrabă din interior, decât din exterior.

 ce este frumuseteaPentru mine frumusețea înseamnă să fi sigur pe calitățile tale. Frumusețea este reflectarea bucuriei de sine. Frumusețea este un sentiment intangibil și o plăcere pe care o primim atunci când privim și admirăm munții verzi nesfârșiți, petrecem timp de calitate cu cineva special, făcând ceea ce ne place, și multe altele.

Când mă gândesc la frumusețe, mă gândesc la familia mea. La iubirea necondiționată, sentimentul de protecție, siguranța pe care mi le oferă și grija infinită pe care mi-o poartă!

Fiecare dintre noi avem propria noastră frumusețe personală, este esența unică a cine suntem, precum semnătura sau amprenta; este exclusiv a noastră. Frumusețea personală sau frumusețea interioară rezultă din inima, centrul nostru de iubire. Centrul nostru de iubire este forța vitală a spiritului nostru, iar forța vitală a spiritelor noastre izvorăște de la sursa vieții: fie că este Dumnezeu, Zeiță, Duh, Energie, Vibrație, Creator, Natură sau Forța, este aceeași sursă. Frumusețea noastră este o lumină divină care strălucește prin fiecare celulă a ființei noastre.

Tu chiar nu poți fi nimic altceva decât frumos, căci tu ești viața și viața însăși este frumusețea.

ce este frumuseteaFrumusețea este relativă și diferită de la persoană la persoană. De exemplu, pentru o mamă copilul sau este cel mai frumos. Pentru un artist, arta exprimă frumusețe. Pentru un psihopat, frumusețea se găsește în victimele sale. Pentru un inginer frumusețea este în schițele pe care le face. Pentru un om de afaceri frumusețea se află în cifre. Pentru un model frumusețea este exprimată prin aspectul fizic.

Concluzie

Am citit undeva acest citat: ”Cele mai frumoase lucruri în viață nu pot fi atinse, ci pot fi simțite și îmbrățișate”. Frumusețea nu este ceva fizic. Este peste granițele noastre exterioare. Este imaginea pe care o purtăm prin atingerea spirituală a sinelui interior, luminând fericirea dinăuntru și radiând adevărata frumusețe lumii noastre exterioare! Frumusețea este ca o experiență de zi cu zi pe care o primim, o simțim și o îmbrățișăm în noi înșine.

Să fim frumoși pentru a face această lume un loc mai bun de a trăi, de a împărtăși, de a ne bucura și de a crea fericirea în fiecare secundă pe care o consumăm.

Articole similare:

Cum să scapi de pielea uscată
Începe dimineața cu un suc natural
Rutina mea zilnică: natură vs. poluare
Sănătatea copiilor și alimentația echilibrată
Pentru și despre femeile de succes

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introduceţi numele dvs.