Nu știi cum să realizezi un machiaj reusit? Vrei să arăți bine indiferent de ocazie? Ei bine, dacă te regăsești in vreuna dintre întrebările de mai sus, probabil ai nevoie de câteva sfaturi. În acest articol voi impărtăși 8 sfaturi utile care te vor ajuta să arăți mai bine ca niciodată.

   • Curățenia este vitală

  Înainte de a începe aplicarea machiajului, este vital să vă asigurați că aveți mâinile curate. Mâinile murdare vă vor contamina cu bacterii. Acest lucru va duce adesea la acnee, în special la adolescenți.

   • Începeți cu un primer

  După ce vă asigurați că mâinile sunt curate, primul pas este să începeți prin aplicarea unui primer. Deoarece există atât de multe tipuri diferite de primere, este important să selectați unul care va spori frumusețea naturală a pielii. Unele tipuri de primer pot fi utilizate pentru a tonifia culoarea pielii, pe când altele tratează tenul predispus la acnee sau reduc excesul de sebum. Indiferent de tipul de primer pe care vă decideți să-l folosiți, acesta va fi primul produs pe care îl aplicați pe piele. Pe lângă corectarea problemelor minore ale pielii, un primer bun va face ca fondul de ten să reziste mai bine pe ten.

  8 sfaturi esenţiale despre machiaj

   • Calitatea aplicatoarelor contează

  Când aplicați machiajul, este important să utilizați o pensulă sau un burețel de calitate. De asemenea, este esențial să vă curățați în mod regulat aplicatoarele de machiaj. Nu vă lăsați păcăliți când vine vorba de soluțiile de curățare. Șamponul sau săpunul funcționează la fel de bine și sunt mult mai ieftine.

   • Utilizați lumină naturală

  Cea mai bună lumină pe care o puteți folosi atunci când vă aplicați machiajul este cea naturală. Avantajul luminii naturale este că vă arată pielea așa cum este ea. Anumite tipuri de lumină pot distorsiona aspectul real al machiajului. Deci, pentru a obține aspectul dorit, asigurați-vă că vă machiați în lumină naturală.

   • Îngrijirea pielii

  Este fundamental să aveți grijă de pielea voastră. Îngijirea pielii poate fi foarte simplă. Spălați-vă tenul de 2 ori pe zi, aplicați o cremă hidratantă și folosiți creme cu SPF atunci când ieșiți din casă. Cu cât tenul este mai curat, cu atât machiajul va arăta mai bine.

  8 sfaturi esenţiale despre machiaj

   • Folosește balsam de buze

  Înainte de a aplică orice produs pe buze, este important să le pregătiți utilizând un balsam. Scopul balsamului de buze este de a vi le proteja de crăpături sau pete. Un rol secundar al balsamului este acela de a se comportă că un primer pentru ruj și de a păstra un aspect mai fresh.

   • Culoarea fardului de ochi

  Când vă decideți asupra unei culori de fard, este important să vă gandiți că aceasta trebuie să vă scoată ochii in evidență. De exemplu, dacă aveți ochii verzi nu trebuie să vă orientați către un fard verde. Alegeți tonuri de maro, negru sau chiar violet.

  8 sfaturi esenţiale despre machiaj

   • Keep it real

 • Multe femei au impresia că o cantitate mare de machiaj le va face să arate mai bine. În realitate, atunci când vine vorba de machiaj, less is more. Asta înseamnă că aplicarea unui machiaj prea intens vă poate face să păreți mai puțin atrăgătoare. Prin urmare, atunci când aveți îndoieli, aduceți-vă mereu aminte  că un machiaj mai natural va scoate în evidență trăsăturile voastre.

  Prin respectarea acestor pași simpli veți putea obține ușor un rezultat foarte bun.

Articole similare:

Rutina mea zilnică: natură vs. poluare
Începe dimineața cu un suc natural
Despre SABON și reduceri mari
8 sfaturi esenţiale despre machiaj
Cum să scapi de pielea uscată

LĂSAȚI UN MESAJ

Adaugă un comentariu
Introduceţi numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.